Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI IDŐSZAKA

Mondd meg az igazat, betörik a fejed, így festette le a brüsszeliták hozzáállását a migrációval kapcsolatos magyar álláspontról Orbán Viktor. A háború elleni következetes kiállásunkban Európában egyelőre egyedül vagyunk, mondta a Miniszterelnök, de nemsokára, meglátják majd, mások is csatlakoznak hozzánk. Az expozéban elhangzott sejtelmesnek tűnő bejelentés alapját nagyon is konkrét munka adja. A múlt héten, egy svájci lapban jelent meg, hogy milyen átfogó béketerven dolgozik, igen kitartóan a magyar Miniszterelnök. „Más politikusok már kaptak Nobel-díjat kisebb tettekért.” Olvasható a Die Weltwoche múlt hétvégi cikkében. Milyen igaza van a szerzőnek!

A Miniszterelnök jelentést tett a tavaszi zárás óta eltelt időszakról: gondjainkról, sikereinkről, gazdasági helyzetünkről a társadalomban történtekről, a világban vitt szerepünkről valamint ismertette az előttünk álló jövőbeni feladataink megoldására született terveket.

Bajban ismerszik meg a magyar szolidaritás, tapasztalhatta meg mindenki, aki kiment a gátakra segíteni. Ezért örömmel emelem ki, hogy nyitó beszédében Orbán köszönetet mondott az árvízi védekezésben  részt vállalóknak.

Akinek a halálhírét keltik, az virul, vezette be a magyar gazdaságról szóló jelentését a Miniszterelnök. A gazdasági számadatok ismertetése mellett bejelentette a 13. havi nyugdíj állandóvá tételét. Valamint egy új gazdaságpolitikai koncepció megvalósítását helyezte kilátásba.

Magyarország szuverenitásának, függetlenségének  megőrzése érdekében és gazdasági semlegességének megteremtése érdekében a magyar állam minden eszközét beveti, jelentette be Orbán Viktor.

Mondd meg az igazat, betörik a fejed, így festette le a brüsszeliták  hozzáállását a migrációval kapcsolatos magyar álláspontról, amelyet ma már több országban elismeréssel emlegetnek, sőt a választási eredményekből az látszik,  követnek is.

A háború elleni következetes kiállásunkban Európában  egyelőre egyedül vagyunk, mondta a Miniszterelnök, de nemsokára, meglátják majd, mások is csatlakoznak hozzánk. Az expozéban elhangzott  sejtelmesnek tűnő bejelentés alapját  nagyon is konkrét munka adja. A múlt héten, egy svájci lapban jelent meg, hogy milyen  átfogó béketerven dolgozik, igen kitartóan a  magyar Miniszterelnök. 

"Más politikusok már kaptak Nobel-díjat kisebb tettekért."
Olvasható  a Die Weltwoche  múlt hétvégi cikkében.
Milyen igaza van a szerzőnek!
 
Papolczy Gizella