Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


SZIBARITÁK

Csurka István annak idején az uniós csatlakozás szabályait tanulmányozva, azt mondta: ÍGY, NEM!

Orbán Viktor most a soros magyar elnökség pozíciójából a válságban lévő közösség, az unió parlamentje elé terjesztette a kilábalás forgatókönyvét. 
Érdemi tárgyalás, vagy válasz helyett, acsarkodó pletykafészkek színvonal alatti, primitív személyeskedéseikkel, rágalmaikkal töltötték be a teret.


Keresem a szót, mivé lett a Szén- és Acélközösségből indult Európai Uniónak nevezett képződmény. Hogyan válhatott csupa szellemi mélynövésűként viselkedők gyülekezetévé a 720 fős parlament. Tisztelet a kivételnek. Innen nézve a mai európai felvilág pusztán pótcselekvésre képes. Mert ami a feladata lenne, azzal úgy tűnik, nem törődik, vagy nem képes törődni.

Csurka István annak idején az uniós csatlakozás szabályait tanulmányozva azt mondta: ÍGY, NEM!
 
És azóta csak romlott a helyzet. Mára odáig fajult az állapotromlás, hogy egy hangosan nyüzsgő raj képes elnyomni az értelmes emberi szót. Magyarország, soros elnöki pozíciójából következően a hibát hibára halmozó, válságról válságra bukdácsoló közösség parlamentje elé terjeszti Orbán Viktor a kilábalás forgatókönyvét. Azt várnánk, hogy erre reagálnak. Esetleg jobb javaslatokkal állnak elő a más politikai csoportba tömörültek képviselői. Ehelyett acsargó pletykafészkek, színvonal alatti primitív személyeskedéseit voltunk kénytelenek hallgatni három órán át. Van ezeknek az embereknek fogalma arról, hogy annakidején a Gazdasági és Monetáris Uniót az európai nemzetek gazdasági lehetőségeinek szélesítésére hozták létre? Azért, hogy az EURÓPAI NEMZETEK-ben élők számára a gazdasági fejlődés lehetőségeinek kiaknázásával és mind az 500 millió fogyasztójának egyszersmind szavazójának feleljen meg. Nem azért, hogy a globalisták kénye kedvére működjön.
 
A jelenlegi állapot lesújtó.
A 27 tagállam félévente váltja egymást a soros elnöki székben.
A tegnap történtek azt vetítik előre, hogy piti, kispályás pártideológiák szerint tömörültek, globalista csicskák, nemzetárulók epeömléseinek a színtere lesz az európai parlament? Ehhez túl sokba kerül. 2024-ben az egyes képviselők személyi kiadásaikra havi közel 30 ezer euró, ezen fölül plusz 2x 5000 euró van biztosítva. Az összes juttatást, meg amennyibe ezen kívül a működtetés kerül, nem sorolom. A lényeg, hogy ennyi pénzért dolgozhatnának az európai emberek érdekében is. Tényleg nem kellene semmin változtatni? Elfogadható, hogy a németek zöld külügyminisztere azt vágja saját állampolgárai arcába, hogy a ti véleményetek nekem nem számít! Elfogadható, hogy homályos hátterű, elpuhult kéjencek, latinul szibariták, globalista diktátumoknak behódolók uralják le, tegyék taccsra az összes európai nemzetet?
 
 
Papolczy Gizella