Árpádsávos Zászló
„Nincs más testvérem, csak magyar.
Ha virrasztok, miatta állok poszton,
csak tőle kérek kenyeret s csak ő,
kivel a kenyeret megosztom”
(Dsida Jenő: Psalmus Hungaricus)
Székely Zászló
MAGYAR SZEMMEL
A MAGYAR ÚTON
A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány
1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.info
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13


Disznóbőrbe a muszlimot

Aki elmegy a Közel-Keletre, annak az ottani szabályokhoz kell alkalmazkodnia, viszont, ha ők jönnek ide, akkor is nekünk kell hozzájuk alkalmazkodnunk. Amíg mi elvárnánk, hogy tiszteletben tartsák a törvényeinket, addig szerintük törvényt csak Allah adhat, vagyis megvetik törvényeinket. Egyszerűen nem tudjuk egymást tiszteletben tartani.
Amikor Pakisztánban nem tudták a merényleteket megállítani - mivel az öngyilkos merénylő saját hite szerint a dzsihád miatt azonnal a Paradicsomba jut -, akkor egy idő után disznóbőrbe csavarva akasztották föl a merénylőket, és az öngyilkos merényletek száma hirtelen zuhanást mutatott, ugyanis a merénylő a disznótól tisztátalan lett és nem került a Paradicsomba.
Világossá kell tenni a bevándorlóknak, hogy nálunk van disznóhús, alkohol stb. Ha nem tetszik, menjen haza. A legkisebb bűntény után haza kell toloncolni, hiába van állampolgársága.
A Nyugatra kivándoroltak helyére akarunk írástudatlan embereket? Becslések szerint 2050-re egymilliárdra szaporodik az iszlám világ. Ezt be tudja Európa fogadni? Vagy majd húsz év múlva jövünk rá?
Mi lenne, ha a mai Magyarországon 70 millióan élnénk. Óriási biztonsági kockázatot jelentenénk a környező országokra. Az összes szomszédunk nagy nehezen kiállítana 500 000 katonát, mi meg nevetve 10 milliót. Amikor elsöpörtük őket, akkor 20 milliót áttelepítenénk Erdélybe, 10 milliót a Felvidékre és 20 milliót a Délvidékre. Mindenki magyar lenne egy generáción belül.
Ezzel állunk szemben. De ezt nem fogja föl senki sem. Pedig ez a valóság, és ez így nem mehet tovább – mondta egy előadáson Maróth Miklós Széchenyi-díjas klasszika-filológus és egyetemi tanár.
Olvassa el Maróth Miklós és Földi László szakértők gondolatait Európa iszlamizációjáról a legújabb Havi Magyar Fórumban!